Lediga boxplatser

Lediga boxplatser

Välkommen till oss på Lovisegården.
Vi har nu 1 boxplats  ledig i vårt mysiga stall.  Här ryms totalt 8 st hästar i stallet och utöver våra fina boxar har vi 4 ha betesmark fördelat på sommar- och vinterhagar. Förutom det fina stallet och hagarna har vi även ett mindre ridhus på gården så ni kan hålla igång er häst året om utan att väder och vind sätter stopp för er träning.
I stallet finns det en rymlig, uppvärmd sadelkammare, spolspilta (endast kallvatten), stor foderkammare samt ett stort loft med gott om förvaringsmöjligheter för hö och strö.

På Lovisegården har vi hästens naturliga beteende i fokus. Detta innebär mycket utevistelse i stora hagar och vi ser gärna att hästarna går tillsammans i hagarna, men det är såklart inget krav.

Gården är belägen i Önnarp, som ligger mellan Anderslöv och Skurup. Här finns ingen kollektivtrafik inom 1 mils radie så bil eller annat fordon är ett måste för att kunna ta sig hit från ett längre avstånd.

I grundhyran ingår följande:
– Box
– El
– Vatten
– Fodring morgon + kväll mån-fre
– In- och utsläpp, inkl täckesbyte, mån-fre
– Tömning av gödselstacken
– Egen eller gemensam vinterhage
– Gemensamt sommarbete
– Tillgång till ridhuset

Det finns möjlighet att köpa till fodring samt in- och utsläpp även på helgerna.

Vi tillhandahåller inte grov- eller kraftfoder på gården, utan detta köper ni själva in. Vi har leverantör som ni kan beställa grovfoder ifrån, om ni önskar. I boxarna strör ni med valfritt strömedel till självkostnadspris (halm finns att köpa till på gården).

Vi vill gärna ha trevliga, glada och engagerade hästägare till vårt stall. Varmt välkommen att kontakta oss om det låter intressant.