Om oss

Om oss

Vi som äger gården heter Susanna Bergström och Roger Davidsson och har bott här sedan 2014. Intresset för hästar och djur ligger väl främst hos mig, men Roger har axlat rollen som stalldräng med bravur, fd stadsbo till trots. Djurens välfärd är väldigt viktig för oss båda och vi arbetar hela tiden aktivt med att djuren på gården ska ha det så bra som möjligt.

Utöver att driva gården, med allt vad det innebär, så har vi även andra “vanliga” jobb. Jag är sjuksköterska och Roger jobbar som IT-konsult.

Jag har alltid varit en driven person med mycket vilja, så därav kom det

naturligt att öppna upp gården för andra människor att kunna stalla in sina hästar här. Från början var tanken att detta skulle vara den största grenen i företaget, men när jag sedan utbildade mig till massageterapeut så insåg jag ganska snabbt, tack vare en stor respons från mina massagekunder, att mitt nya yrke snabbt skulle bli stammen i hela företaget. Från detta har jag fortsatt att utveckla företaget med nya grenar som t ex försäljning av hudvårdsprodukter. Mitt senaste projekt är att utbilda mig till injektionssköterska och kunna utföra behandlingar med fillers och botox.

Rogers del i företaget är allt som innefattar teknik. Han har även blivit en riktigt händig gör det självare här hemma vilket tacksamt tas emot när något går sönder eller behöver förbättras.